søndag den 21. marts 2010

Rim stripes


Det er disse rim stripes jeg har købt til kawasakien, de er guldfarvede og bliver påklistres i næste uge.

Bilshopping


Så fik vi set på bil til mor og far, det bliver en Opel Antara. Fin bil. Vi er lige kommet hjem fra forhandleren i Vejle.

Det er nu endelig besluttet at jeg henter Ninjaen frem fra vinterhiet ugen før påske, så der er jo kun lidt over en uge til, det bliver helt fantastisk at få den hjem igen og få den udstyret med rim stripes og sædeskal.

lørdag den 20. marts 2010

Forårets komme?


Så forsvandt sneen i DK og vi har igen fået kig til græsplænen efter flere lange måneder under en halv meter snedyne... det betyder også at der er kortere vej til at få motorcyklen ud på vejen igen!

I går fejrede vi Gerts søsters 18-års fødselsdag (som er i dag) med bowling, så venstre balle er ikke lige klar på en times spinning her kl.13... av og øv!

I aften kommer Louise og Allan til culottesteg og rødvinshygge, ikke noget vildt, da vi skal med far og mor til Vejle og se på ny bil i morgen.

fredag den 5. marts 2010


Så blev det atter weekend. I morgen skal jeg til spinning og Gert skal på værkstedet og skrue i hans nye bil. Der er ikke meget at give sig til udendørs, der er lige faldet ti cm sne igen, igen!! Nu må det gerne snart blive forår! Jeg sidder og drømmer om dagen hvor jeg kan få startet sæsonen på Ninjaen...

onsdag den 3. marts 2010

Start på bloggen

I dag har vi været i Skjern for at bytte Gerts Honda Civic til en Golf 3 VR6, så nu er manden glad. Jeg er stadig glad for min nye Polo.
Jeg arbejder på fuld tryk og er glad for at have fundet min drømmestilling som tandplejer med speciale i ortodonti.
Ellers går min tid lige pt. med spinning mandag, onsdag og lørdag og selvfølgelig hygge med Gert og mopsedrengen. Vi venter med længsel på foråret, så vi kan få luftet motorcyklerne.