søndag den 16. maj 2010

Kløfta hos Julie og Geir




Vi har brugt Kr. Himmelfartsferien hos min søster og hendes kæreste som bor i Kløfta udenfor Oslo.


De har en rigtig hyggelig lejlighed hvor vi sad på terrassen og grillede fredag aften. Lørdag var vi i storcenter, hvilket er Norges svar på en gågade. Stort set alle steder er butikkerne samlet i et center, uanset byens størrelse.


Lørdag aften lavede søs en rigtig lækker aftensmad og bagefter var vi trætte efter en lang dag med at lege turister og se Oslo, Holmenkollen skihop mm. Derfor valgte vi at leje en film og så stod den ellers på Avatar, Coca Cola Zero og slik :)

søndag den 9. maj 2010

Fødselsdagsweekend

I fredags blev Gert 25 år, så han skulle jo fejres. Det skulle være med manér, så han inviterede en flok kammerater til aftensmad og drikkevarer ad lubitum lørdag aften. Han fik en hel del kanel!!!

I næste weekend skal vi til Norge for at besøge Julie og Geir, det glæder vi os rigtig meget til. Vi flyver fra Tirstrup (Århus) til Rygge (Oslo).

Jeg er blevet udstyret med bøjler, da mine kæber er vokset skævt. Dette kan føre til hovedpine og slidgigt i kæbeleddet, så derfor skal jeg have reguleret tænderne og opereret kæberne.
D.20 maj skal jeg til Århus for at få opereret mine visdomstænder ud, da de ligger lige der hvor jeg skal opereres i kæben senere.